svastara

ima svega i svacega
 
PrijemPrijem  PortalPortal  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  PristupiPristupi  

Delite | 
 

 **LUCERO**

Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:36 pm

Evo nekih podataka o njoj:

Ime: Lucero Hogaza Leon
Datum rodjenja: 29.08.1969.
Drzava: Meksiko
Braca/sestre: brat Antonio Hogaza
Horoskopski znak: Devica
Udata: za Manuela Mijaresa od 1997
Deca: sin Jose Manuel (6 god.) i cerka Lucerito (3 god.)

Telenovele:
1982.Chispita - Isabel
1990.Cuando llega el amor - Isabel
1993.Los parientes pobres - Margarita santos
1995.Lazos de amor - Maria Gvadalupe, Marija Fernanda, Marija Paula
2000. Mi destino eres tu - Andrea
2005.Alborada - Hipolita

Filmovi:
1983.Coqueta
1984.Delicuente
1985.Fiebre de amor
1987.Escapate conmigo
1988.Quisiera ser hombre
1990.Deliciosa sinverguenza
2004.Zapata - El sueño del heroe

Diskografija:
El (1983)
Con tan pocos años (1984)
Fuego y Ternura (1985)
Un pedacito de mi (1986)
Ocho Quince (1986)
Cuentame (1989)
Con mi sentimiento (1990)
Lucero de Mexico (1992)
Veleta (1993)
Cariño de mis Cariños (1994)
Siempre Contigo (1995)
Lazos de Amor (1996)
Solo pienso en ti (1997)
Historia de un Romance (1997)
Piel de Angel (1997)
Cerca de ti (1998)
Un Lucero en la México (1999)
Mi Destino (2000)
Nuevo Amor (2002)
Cuando sale un Lucero (2004)
Quereme tal como soy (2006)
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:38 pm

Moja omiljena glumica i pevacica!!!!!!!!!!!!
Ostavljam vam nekoliko slika:
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:40 pm

Evo jedne sa porodicom:
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:41 pm



Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:41 pm

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:43 pm





Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 3:44 pm



Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 4:09 pm

pa lepa je...

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 4:19 pm

lepa je , ok glumica , ali mislim da nisam cula ni jednu njenu pesmu .
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 4:31 pm

nisam ni ja...

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 4:44 pm

Pa ako ste gledali Lazos de amor y Mi destino eres tu onda ste je culi jer ona peva uvodne spice,ali ako vas zanima njena muzika samo mi kazite i postavicu vam neke pesme.Ima jako lep glas i jako je popularna u Meksiku
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 4:48 pm

imam tu njenu pesmu iz Mi destino eres tu , sad sam se setila Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 4:50 pm



Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 10:29 pm

Himena ::
imam tu njenu pesmu iz Mi destino eres tu , sad sam se setila Smile

Po meni to je najbolja pesma iz serija.... Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Čet Mar 27, 2008 10:35 pm

nisam je cula...

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
~*Sanja*~



Ženski
Broj poruka : 37
Godina : 24
Lokacija : us5
Datum upisa : 15.02.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Uto Apr 08, 2008 7:56 pm

Odvratna...verovatno nema ni sluha!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://teenanger-best.heavenforum.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Uto Apr 08, 2008 8:02 pm

~*Sanja*~ ::
Odvratna...verovatno nema ni sluha!
ako je neko ruzan (a meni Lusero nije ruzna ) to ne znaci da lose peva , ali svako ima pravo na svoje misljenje Wink
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Diabla

avatar

Broj poruka : 17
Datum upisa : 03.05.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Sub Maj 03, 2008 5:15 pm

Cula sam par njenih pesama jer volim da slusam tu muziku,ali nisam znala da je i glumica....
Svidjaju mi se pesme a i njen glas.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Pon Maj 05, 2008 8:58 pm

~*Sanja*~ ::
Odvratna...verovatno nema ni sluha!

Pa sad ako se tebi neko ne svidja to ne znaci da mozes da ga vredjas s tim odvratna itd... ali dobro kao sto je vec receno svako ima pravo na svoje misljenje
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
MaRR!na SpEaRs
član
član
avatar

Ženski
Broj poruka : 208
Lokacija : In the circus!
Datum upisa : 29.04.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Sre Maj 14, 2008 4:39 pm

nikad chula u opshte za nju
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Pon Jun 16, 2008 3:19 pm

Lucero ce igrati glavnu negativku u novoj seriji Nikandra Diaza Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Hobit
član
član
avatar

Muški
Broj poruka : 151
Datum upisa : 25.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Pon Jun 16, 2008 4:28 pm

Gde si, Mirka! Very Happy

Sta bi sa novim CD-om od Lucero?

Elenina pesma "Agapi san listia" je iz Meksika. E, da su se ona i Lucero nekako nasle, pa da su napravile duet, to bi bilo... cheers I ovako je Paparizou propevala na spanskom. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
mirka

avatar

Broj poruka : 36
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Ned Jun 22, 2008 2:27 pm

Pa gde si hobite (da te tako zovem?? Very Happy )
Za sad nece biti CD-a, samo serija.A ovo za Eleninu pesmu nisam znala.Otkud to da je iz Meksika???
I da, bas bi bilo super kad bi napravile neki duet cheers
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Hobit
član
član
avatar

Muški
Broj poruka : 151
Datum upisa : 25.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Ned Jun 22, 2008 11:52 pm

Ne znam otkud Meksiko... Ovako je pisalo na onom forumu:

"Agapi san listeia: It's a song from Mexico and it's very different and unique, for me, it is one of the best songs of the album." I nema vise nista o pesmi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Hobit
član
član
avatar

Muški
Broj poruka : 151
Datum upisa : 25.03.2008

PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   Pon Jun 23, 2008 2:03 pm

E, Mirka...
Je l' znas gde ima da se skine ona pesma od Lucero "Amor Bandito" (ili tako nesto Very Happy )?
Izgleda da mi se pesma svidela. lol!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: **LUCERO**   

Nazad na vrh Ići dole
 
**LUCERO**
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
svastara :: TV I DRUGO :: GLUMICE-
Skoči na: