svastara

ima svega i svacega
 
PrijemPrijem  PortalPortal  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  PristupiPristupi  

Delite | 
 

 Paola Rey

Ići dole 
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Paola Rey   Ned Jan 27, 2008 9:51 pm

Filmografía

* Montecristo (Colombia) (2007) - Laura Franco
* Amores de Mercado (2006) - Lucía Martínez
* La mujer en el espejo (2004) - Juliana Soler/Maritza Ferrer
* Pasión de gavilanes (2003) - Jimena Elizondo
* Como el gato y el ratón (2002) - Giovanna
* La Baby Sister (2000) - Fabiana Rivera
* Por qué diablos? (1999) - Jazmin
* Corazón prohibido (1998)
* Fuego verde (1998) - Graciela
* Sín límites (1998) - Camila

Datum rodjenja: 19.12.1979




Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Ned Jan 27, 2008 9:52 pm

Ja nju obozavam,zato sam i otvorila ovu temu. Meni je ona najbolja i najlepsa glumica !!! Imam puno njenih slika ,postavicu jos neke Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Ned Jan 27, 2008 9:53 pm

i ja je bas volim
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
~Lusy~
volimo i mi tebe
volimo i mi tebe
avatar

Ženski
Broj poruka : 678
Godina : 26
Lokacija : tamo negde...
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Ned Jan 27, 2008 10:12 pm

meni je ona stvarno slatka
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 12:26 am




Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 1:17 am

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
~Lusy~
volimo i mi tebe
volimo i mi tebe
avatar

Ženski
Broj poruka : 678
Godina : 26
Lokacija : tamo negde...
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 1:33 am

njih dvoje su stvarno lep par
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 1:37 am

~Lusy~ ::
njih dvoje su stvarno lep par
...prelep su par Smile i bas su mi slatki Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 1:45 am

Himena ::
~Lusy~ ::
njih dvoje su stvarno lep par
...prelep su par Smile i bas su mi slatki Smile
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 11:29 pm

]
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 11:31 pm

Milice da li da izbrisem ovu sliku jer je velika ili ...?
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 11:34 pm

ma ne zasto bi
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 01, 2008 11:38 pm

Posto na nekim forumima ne smeju da se postavljaju velike slike pa zato, ali ipak necu da je izbrisem Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Sub Feb 02, 2008 12:19 am

ok
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Feb 15, 2008 10:45 pm









Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Sub Feb 16, 2008 12:30 am

super su

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Sub Feb 16, 2008 8:54 pm

thanks
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
duschica
Welcome
Welcome
avatar

Broj poruka : 56
Datum upisa : 08.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Ned Feb 17, 2008 1:38 am

stvarno su ..
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Čet Mar 06, 2008 2:18 am

da li imas jos neku njenu sliku?

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Čet Mar 06, 2008 11:39 pm








Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Čet Mar 06, 2008 11:49 pm

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Pet Mar 07, 2008 12:59 am

super su...pogotovo poslednja...tnx

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 2108
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Sub Mar 08, 2008 2:21 am

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
QueenCryBaby
Welcome
Welcome
avatar

Broj poruka : 108
Datum upisa : 16.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Ned Mar 16, 2008 10:42 am

Prelepa je
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin
avatar

Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 25
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   Ned Mar 16, 2008 1:32 pm

QueenCryBaby ::
Prelepa je

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Paola Rey   

Nazad na vrh Ići dole
 
Paola Rey
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
svastara :: TV I DRUGO :: GLUMICE-
Skoči na: