svastara

ima svega i svacega
 
PrijemPrijem  PortalPortal  FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  PristupiPristupi  

Share | 
 

 Juan Alfonso Baptista

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
milichica_admin
Admin
Admin


Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 23
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Juan Alfonso Baptista   Uto Jan 29, 2008 9:25 pm

Juan Alfonso Baptista
--------------------------------------------------------------------------------
Filmografija:

• «La Mujer en el Espejo» - 2004, Colombia-USA

• «Pasión de Gavilanes» - 2003, Colombia-USA

• «Gata Salvaje» - 2002, USA-Venezuela

• «Agua y Aceite» - 2002, Mexico

• «Como en el Cine» - 2001, Mexico

• «Mi Destino Eres Tu» - 2000, Mexico

• «Hechizo de Amor» - 2000, Venezuela

• «Enamorada» - 1999, Venezuela

• «A Todo Corazon» - 1997, Venezuela



da li volite ovog glumca
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin


Broj poruka : 2108
Godina : 23
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Uto Jan 29, 2008 10:17 pm

Kao sto sam i rekla omiljen mi je glumac .Najvise mi se svidela njegova uloga u LMEEE .
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin


Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 23
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Uto Jan 29, 2008 10:19 pm

slazem se sa tobom
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
~Lusy~
volimo i mi tebe
volimo i mi tebe


Ženski
Broj poruka : 678
Godina : 24
Lokacija : tamo negde...
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Uto Jan 29, 2008 10:29 pm

mnogo je sladak Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin


Broj poruka : 2108
Godina : 23
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Uto Jan 29, 2008 10:36 pm

~Lusy~ ::
mnogo je sladak Very Happy
jeste Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin


Broj poruka : 2108
Godina : 23
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Uto Jan 29, 2008 11:47 pm

Jel ima neko neke njegove slike ?
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin


Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 23
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Sre Jan 30, 2008 12:08 am

Ja imam neke, sad cu da ih postavim
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin


Broj poruka : 2108
Godina : 23
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pet Feb 01, 2008 12:11 am


Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
~Lusy~
volimo i mi tebe
volimo i mi tebe


Ženski
Broj poruka : 678
Godina : 24
Lokacija : tamo negde...
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pet Feb 01, 2008 1:06 am

jao kako je lep Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin


Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 23
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pet Feb 01, 2008 8:55 pm

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
Himena
Admin
Admin


Broj poruka : 2108
Godina : 23
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pet Feb 15, 2008 10:51 pm





Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Himena
Admin
Admin


Broj poruka : 2108
Godina : 23
Datum upisa : 27.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pet Feb 15, 2008 11:21 pm

Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
milichica_admin
Admin
Admin


Ženski
Broj poruka : 2613
Godina : 23
Lokacija : www.myspace.com/milichica_93
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Sub Feb 16, 2008 12:27 am

super su slike

_________________
La Pasion es esa fuerza inmensa que mueve toda la creacion.
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://svastara.nice-topic.com
duschica
Welcome
Welcome


Broj poruka : 56
Datum upisa : 08.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Ned Feb 17, 2008 1:35 am

milichica_admin ::
super su slike

slazem se, stvarno su super
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Rili
zaonteresovan-a
zaonteresovan-a


Broj poruka : 368
Datum upisa : 20.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pet Mar 21, 2008 6:46 pm

Sladak je.. Ali još mi je ljepši sa prirodnom bojom kose, bez pramenova!
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
~*Sanja*~



Ženski
Broj poruka : 37
Godina : 22
Lokacija : us5
Datum upisa : 15.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Uto Apr 08, 2008 7:57 pm

Ne sviđa mi se.... nije nešto... pozuri
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika http://teenanger-best.heavenforum.com
nevena_93
Welcome
Welcome


Broj poruka : 66
Datum upisa : 06.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Čet Jul 10, 2008 4:14 pm

bas je sladak
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
sexy girl



Broj poruka : 3
Datum upisa : 14.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Pon Sep 01, 2008 3:12 pm

Evo jos nekoliko slika od ovog lepotana..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy







Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
nevena_93
Welcome
Welcome


Broj poruka : 66
Datum upisa : 06.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Sub Jan 03, 2009 6:50 pm

najbolji je !
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
MaRR!na SpEaRs
član
član


Ženski
Broj poruka : 208
Lokacija : In the circus!
Datum upisa : 29.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Čet Jan 08, 2009 11:16 am

Neam pojma ko je to xD
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Revess



Broj poruka : 13
Godina : 29
Lokacija : Guaymas
Datum upisa : 08.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Čet Apr 09, 2009 12:02 am

jedan od mojih omiljenih glumaca
Nazad na vrh Ići dole
Pogledaj profil korisnika
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Juan Alfonso Baptista   Danas u 9:15 pm

Nazad na vrh Ići dole
 
Juan Alfonso Baptista
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
svastara :: TV I DRUGO :: GLUMCI-
Skoči na: